Nuon

Energieprijzen vergelijkenNuon is een Nederlands energiebedrijf dat in 1994 is ontstaan vanuit een fusie met meerdere Nederlandse energiebedrijven. Het hoofdonderdeel  is natuurlijk het verkopen van energie, aardgas en het voorzien van warmte, maar daarnaast is Nuon ook actief in beveiliging, energiebesparingen zoals isolatie, energieadvies en het leveren van zonnepanelen. Met deze aanvullende taken is Nuon actief in onder meer Duitsland, Belgie en Nederland, daarnaast levert zij  gemiddeld aan 2,2 miljoen mensen in Nederland stroom en gas.

Sinds December 2000 is het installatie bedrijf Feenstra ook een onderdeel geworden. Hier kunt u bijvoorbeeld terecht voor het onderhoud aan uw CV-ketel. Dit is ook een extra service welke Nuon haar klanten biedt. Het ketel onderhoud abonnement. Deze kunt u op de website  afsluiten.

Vooral als u woningeigenaar bent is het fijn om een serviceabonnement te hebben. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over problemen met uw ketel. Het kan altijd gebeuren dat er een storing optreed of iets kapot gaat en/of vervangen moet worden, met een service abonnement belt u op en de monteur komt direct kijken wat er aan de hand is. Er zijn wel een aantal eisen waaraan uw ketel moet voldoen. Zo is het niet mogelijk om een abonnement af sluiten als uw ketel ouder is als 12 jaar. Controleer dit voordat u besluit om een contract af te sluiten.

U kunt er ook voor kiezen om een zuinige HR ketel te nemen. Dit kan u in de toekomst een hoop geld besparen! Als u geintresseerd bent in een zuinige HR ketel maakt u een afspraak bij de Nuon, deze stuurt vervolgens een monteur naar u en toe en dan bekijkt u samen met de monteur wat uw opties zijn en welke ketel het beste bij uw situatie past.  Meer informatie over CV Ketel vind u op www.energiewacht.nl.