Electrabel

Energieprijzen vergelijkenVolgens marktonderzoeker GfK is Electrabel genomineerd voor de GfK Energy Award voor de beste energieleverancier. Ze staat in de top 3 van best beoordeelde leveranciers. Dat vinden wij een prima prestatie!

Electrabel is een energiemaatschappij dat is ontstaan en gevestigd in Belgie. Daarnaast is zij ook de grootste energiemaatschappij in Belgie. Als u overstapt zal de procedure voor de overstap enkele weken in beslag nemen. Electrabel regelt deze overstap overigens geheel voor u. U hoeft hiervoor dus zelf niets te doen behalve u aan te melden. Als u uw huidige contract voortijdig opzegt zal hiervoor waarschijnlijk een boete voor berekend worden door uw huidige energieleverancier. Deze bekeuring zal niet vergoedt worden.

Het 3 jaar vast contract is opnieuw verkozen tot één van de voordeligste energiecontracten  van het moment. Daarnaast is he altijd mogelijk om je contract kostenloos op te zeggen. Dat is een service waar een hoop andere energieleveranciers nog wat van kunnen leren.

De overstapcoach regelt de gehele overstap voor u. U hoeft zelf niets te doen behalve u aan te melden. Daarnaast profiteert u van dezelfde kosten voor groene stroom als de reguliere stroom. Net even een beetje meer service!