DONG Energy

Energieprijzen vergelijkenDONG Energy is een Deens energiebedrijf en marktleider in eigen land. Sinds 2005 is DONG ook succesvol actief in Nederland. Daarnaast is de Nederlandse tak ook innitiatief nemer en verantwoordelijk voor de bekende zonnebootrace ( DONG Energy Solar Challange ) welke is bedacht in 2004. DONG Energy heeft een rijke 50 jarige geschiedenis op de Europese energiemarkt in de wereld van gas en energie. U kunt uw energieprijzen voor een langere periode (3 jaar) of korte periode (1 jaar) vast laten zetten. Dit is zeer gunstig ten opzichte van een hoop concurrenten waarbij dit niet kan. Daarnaast profiteert u niet alleen van scherpe prijzen als u klant wordt, maar ook als u al langere tijd klant bent. Deze energieprijzen kunnen zeer aantrekkelijk zijn. Ook betaald DONG Energy de overstapkosten als u besluit om klant te worden.

(Let op!) Overstapkosten en een boete voor contractbreuk zijn 2 verschillende zaken. DONG Energy vergoed de overstapkosten, maar de boete voor contractbreuk is voor uw eigen rekening.

Het overstappen zal ongeveer 21 dagen duren. Dat wil zeggen dat u na 21 dagen daadwerkelijk klant bent en energie van DONG Energy zal gebruiken. Uw nieuwe contract zal normaal gesproken ingaan wanneer uw huidige contract is afgelopen. Wanneer u zich aanmeld bij DONG Energy nemen zij uw zaak over en regelen de gehele overstap voor u. U hoeft dus zelf verder niets te doen behalve u aanmelden.